Sponsorer

Velkommen til Aalborg Dressage Event 2018

Sportsrideklubben Aalborg ser frem til at byde ryttere såvel som gæster velkommen til Aalborg Dressage Event d. 24.-29. april 2018. Sportsrideklubben Aalborg indbyder for 4. år til internationalt stævne.

Vi tilbyder også i år mulighed for at kombinere CDI3* med et landsstævne med en Aalborg Kommune Junior/Youngrider cup i henholdsvis MB1-3 og Prix St.Georg og MA1.

Klubben er med sine godt 100 år på bagen en klub med stolte traditioner og hyggelige rammer, der byder på rummelige ridehaller, udendørs baner med ny fiberbund på ridebane.dk Arena samt naturstier, der giver gode oplevelser til både hest og rytter.

Vi har lavet aftaler med mange sponsorer, der har muliggjort en renovering af vores hyggelige miljø, så vi kan byde ryttere og gæster velkomne til flotte udendørsarealer med mange aktiviteter for hele familien. Der er liveopdatering af resultater og livestreaming fra alle 4 dage.

Publikum vil få set dressur af høj kvalitet med nogle af de bedste ryttere fra både ind- og udland.
Vi har i den grad lagt os i selen for, at du kan få en uforglemmelig oplevelse, som rytter og som gæst og vi glæder os til at tage imod jer i Aalborg.

Nyheder

21-02-2018

Her er dommerne til CDI3* ved ADE 2018

Dommerne kommer fra 8 nationer.

21-02-2018

Propositioner for Aalborg Dressage Event 2018 er klar

FEI har godkendt schedules for CDI3* 

23-05-2017

Aalborg Dressage Event viser potentiale for udvikling i topklasse

Både landstrænere og ryttere var begejstrede for Aalborg Dressage Event, der løb af stablen den 11. – 14. Maj. I år var der både CDI klasser for pony,junior, youngridere og U25, som endda var særdeles velbesøgte. ”Vi bliver taget godt imod af både TD og de frivillige, og der en rigtig god stemning i Aalborg – lige fra at vi ruller ind med lastbilen,” fortæller Bjarne Nielsen, der var i Aalborg med 7 ryttere, hvor flere var debutanter og skulle ud på de internationale baner for første gang. ”

13-05-2017

Stærke unge ekvipager viser stort talent

3. dagen til ADE viste ung råstyrke med flot ridning og sejre fra de unge danske ryttere. Dagen viste at der er rigtig dygtige talenter på vej. Den smukke hoppe Donna Silver blev med sin rytter Rosemarie Henriksen vinder med hele 71% og anden plasen gik til danske Pernille Pilborg med Hølgaards Armani med 69%.

 

 

Flere nyheder