Velkommen til Aalborg Dressage Event 2017

Sportsrideklubben Aalborg ser frem til at byde ryttere såvel som gæster velkommen til Aalborg Dressage Event d.11. - 14. maj 2017. Sportsrideklubben Aalborg indbyder for 3 år til internationalt stævne
Vi tilbyder også i år mulighed for at kombinere CDI3* med et landsstævne med en Aalborg Kommune Junior/Youngrider cup i henholdsvis MB1-3 og Prix St.Georg og MA1.
Klubben er med sine godt 100 år på bagen en klub med stolte traditioner og hyggelige rammer, der byder på rummelige ridehaller, udendørs baner med ny fiberbund på ridebane.dk Arena samt naturstier, der giver gode oplevelser til både hest og rytter.
Vi har lavet aftaler med mange sponsorer, der har muliggjort en renovering af vores hyggelige miljø, så vi kan byde ryttere og gæster velkomne til flotte udendørsarealer med mange aktiviteter for hele familien. Der er liveopdatering af resultater og livestreaming fra alle 4 dage.
Publikum vil få set dressur af høj kvalitet med nogle af de bedste ryttere fra både ind- og udland.
Vi har i den grad lagt os i selen for, at du kan få en uforglemmelig oplevelse, som rytter og som gæst og vi glæder os til at tage imod jer i Aalborg.

Nyheder

29-03-2017

Schedules og proportioner er klar til ADE 2017

Schedules er nu endelig på plads til årets Internationale klasser til Aalborg Dressage Event 2017.

 

17-03-2017

Vil du være hjælper til ADE 2017?

Du inviteres til at være hjælper til Danmarks største Internationale dressurstævne arrangeret udelukkende af frivillige. Mere end 100 frivillige plejer at støtte op om stævnet fra hele nordjylland.    

22-05-2016

Svenske Paulinda viste dressur i topklasse

Solen strålede, og Di Lapponia T dansede. Dommerne belønnede Paulinda Friberg for et fantastiske flot ridt med 73.775 %, og parret blev dermed suveræne vindere af dagens FEI Grand Prix Freestyle.

 

Af: Anna Rex Wittig 

22-05-2016

Ros og opbakning til Aalborg Dressage Event

Der var ros fra Officials og dommere, som bemærkede at tingene fungerede i Aalborg, hvilket også Aalborg Kommune støttede op om.

Flere nyheder

Sponsorer