Sponsorer

Velkommen til Aalborg Dressage Event 2019

Sportsrideklubben Aalborg ser frem til at byde ryttere såvel som gæster velkommen til Aalborg Dressage Event d. 16.-19. maj 2019. Sportsrideklubben Aalborg indbyder for 5. år til internationalt stævne.

Vi tilbyder også i år mulighed for at kombinere CDI3* med et landsstævne med en Aalborg Kommune Junior/Youngrider cup i henholdsvis MB1-3 og Prix St.Georg og MA1.

Klubben er med sine godt 100 år på bagen en klub med stolte traditioner og hyggelige rammer, der byder på rummelige ridehaller, udendørs baner med ny fiberbund på ridebane.dk Arena samt naturstier, der giver gode oplevelser til både hest og rytter.

Vi har lavet aftaler med mange sponsorer, der har muliggjort en renovering af vores hyggelige miljø, så vi kan byde ryttere og gæster velkomne til flotte udendørsarealer med mange aktiviteter for hele familien. Der er liveopdatering af resultater og livestreaming fra alle 4 dage.

Publikum vil få set dressur af høj kvalitet med nogle af de bedste ryttere fra både ind- og udland.
Vi har i den grad lagt os i selen for, at du kan få en uforglemmelig oplevelse, som rytter og som gæst og vi glæder os til at tage imod jer i Aalborg.

Nyheder

27-02-2019

Hvem er dommerne ved ADE 2019?

11 dommere fra 8 forskellige nationer. Se dem her. 

25-04-2018

Mor og føl skal debutere i lille- og storetur ved ADE 2018

Når heste fra hele verden deltager i Aalborg Dressage Event (ADE) kan man ikke bare opleve den 19-årig hoppe Amillion debutere i Grand Prix, men også hendes 10-årige afkom Tailormade Hotmillion i Prix st. George i de internationale CDI-klasser.

21-04-2018

Linsmark Rideudstyr kommer til ADE lørdag og søndag

Gå ikke ned på udstyr under ADE. Du kan møde Linsmark i opvarmningshal A.

14-04-2018

Book your VIP table now

Enjoy excellent food, beverage and service.

Flere nyheder