Sponsorer

Velkommen til Aalborg Dressage Event 2017

Sportsrideklubben Aalborg ser frem til at byde ryttere såvel som gæster velkommen til Aalborg Dressage Event d.11. - 14. maj 2017. Sportsrideklubben Aalborg indbyder for 3 år til internationalt stævne
Vi tilbyder også i år mulighed for at kombinere CDI3* med et landsstævne med en Aalborg Kommune Junior/Youngrider cup i henholdsvis MB1-3 og Prix St.Georg og MA1.
Klubben er med sine godt 100 år på bagen en klub med stolte traditioner og hyggelige rammer, der byder på rummelige ridehaller, udendørs baner med ny fiberbund på ridebane.dk Arena samt naturstier, der giver gode oplevelser til både hest og rytter.
Vi har lavet aftaler med mange sponsorer, der har muliggjort en renovering af vores hyggelige miljø, så vi kan byde ryttere og gæster velkomne til flotte udendørsarealer med mange aktiviteter for hele familien. Der er liveopdatering af resultater og livestreaming fra alle 4 dage.
Publikum vil få set dressur af høj kvalitet med nogle af de bedste ryttere fra både ind- og udland.
Vi har i den grad lagt os i selen for, at du kan få en uforglemmelig oplevelse, som rytter og som gæst og vi glæder os til at tage imod jer i Aalborg.

Nyheder

23-05-2017

Aalborg Dressage Event viser potentiale for udvikling i topklasse

Både landstrænere og ryttere var begejstrede for Aalborg Dressage Event, der løb af stablen den 11. – 14. Maj. I år var der både CDI klasser for pony,junior, youngridere og U25, som endda var særdeles velbesøgte. ”Vi bliver taget godt imod af både TD og de frivillige, og der en rigtig god stemning i Aalborg – lige fra at vi ruller ind med lastbilen,” fortæller Bjarne Nielsen, der var i Aalborg med 7 ryttere, hvor flere var debutanter og skulle ud på de internationale baner for første gang. ”

13-05-2017

Stærke unge ekvipager viser stort talent

3. dagen til ADE viste ung råstyrke med flot ridning og sejre fra de unge danske ryttere. Dagen viste at der er rigtig dygtige talenter på vej. Den smukke hoppe Donna Silver blev med sin rytter Rosemarie Henriksen vinder med hele 71% og anden plasen gik til danske Pernille Pilborg med Hølgaards Armani med 69%.

 

 

12-05-2017

De danske juniorryttere kan også!

Det danske flag vejrede igen til dagens anden internationale klasse, hvor juniorrytterne red Blue Hors Care CDIJ.

Det blev Anna Maarbjerg Piechnik på Kirks Dibsi der red sejren hjem med 72,027 % På anden pladsen blev det danske Natalie Hering på Litvinenko  Sjaelstofte med 71,847% 3. pladsen gik til den svenske rytter cornelia Petterson på Final Cut der red til 71,532%.http://online.equipe.com/da/class_sections/244118

 

12-05-2017

De danske ponyryttere styrer

Det blev totalt dansk dominans i dagens Natalie horse Care CDIP team test for ponyer. De første 7 placeringer gik til de unge danskere og den danske nationalmelodi blev spillet for første gang til dette års ADE på en flot bededagsmorgen hvor solen er kommet frem på stævnepladsen. 

Flere nyheder