Sponsorer

Velkommen til Aalborg Dressage Event 2019

Sportsrideklubben Aalborg ser frem til at byde ryttere såvel som gæster velkommen til Aalborg Dressage Event d. 16.-19. maj 2019. Sportsrideklubben Aalborg indbyder for 5. år til internationalt stævne.

Vi tilbyder også i år mulighed for at kombinere CDI3* med et landsstævne med en Aalborg Kommune Junior/Youngrider cup i henholdsvis MB1-3 og Prix St.Georg og MA1.

Klubben er med sine godt 100 år på bagen en klub med stolte traditioner og hyggelige rammer, der byder på rummelige ridehaller, udendørs baner med ny fiberbund på ridebane.dk Arena samt naturstier, der giver gode oplevelser til både hest og rytter.

Vi har lavet aftaler med mange sponsorer, der har muliggjort en renovering af vores hyggelige miljø, så vi kan byde ryttere og gæster velkomne til flotte udendørsarealer med mange aktiviteter for hele familien. Der er liveopdatering af resultater og livestreaming fra alle 4 dage.

Publikum vil få set dressur af høj kvalitet med nogle af de bedste ryttere fra både ind- og udland.
Vi har i den grad lagt os i selen for, at du kan få en uforglemmelig oplevelse, som rytter og som gæst og vi glæder os til at tage imod jer i Aalborg.

Nyheder

10-05-2019

Additional biosecurity information at Aalborg Dressage Event 2019

Addressed to participants at Aalborg Dressage Event May 16-19 2019.

08-05-2019

Forholdsregler og dyrlæge tjek

Vigtigt for ALLE deltagere til Aalborg Dressage Event.

08-05-2019

Precautions and vet check

In order to avoid infection and spread of diseases during Aalborg Dressage Event the riders must take some precautions. 

06-05-2019

Dufour og Atterupgaards Cassidy til start ved Aalborg Dressage Event

Hos Sportsrideklubben Aalborg er forberedelserne i fuld gang forud for det kombinerede CDI3* og landsstævne med para-klasser i dressur fra16.-19. maj. Det bliver et stjernespækket felt, der kommer til start i Aalborg. En af verdens bedste ekvipager kommer til start nemlig Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.

Flere nyheder

loading