< Tilbage

Dufour og Atterupgaards Cassidy til start ved Aalborg Dressage Event 06-05-2019 - 11:55

Hos Sportsrideklubben Aalborg er forberedelserne i fuld gang forud for det kombinerede CDI3* og landsstævne med para-klasser i dressur fra16.-19. maj. Det bliver et stjernespækket felt, der kommer til start i Aalborg. En af verdens bedste ekvipager kommer til start nemlig Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.

I stor tur deltager også fra blandt andre Betina Jæger og Nanna Skodborg Merrald. Stævnet har fokus på talentudvikling med internationale klasser helt fra pony til U25 samt stor- og lilletur for seniorerne. I ungdomsdressurens rækker stiller Danmark da også med stærkeste opstilling, da landstrænerne kan bruge stævnet som iagttagelse inden udtagelserne til dette års NBC og EM. Hele 8 ryttere er med fra Danmark i U25-klasserne. Hos juniorerne kommer blandt andet Sara Aagaard Hyrm, der med sin dejlige Skovborgs Romadinov har været helt suveræn i 2019 på både de danske og internationale baner. Der bliver altså i den grad noget at glæde sig til og se på. Der er gratis adgang til stævnepladsen og gode parkeringsmuligheder lige ved pladsen.

 

Se de foreløbige deltagerlister her. 

 

Ecco og Dressurens Venner støtter flot om stævnet, som er det eneste internationale dressurstævne i Danmark, der er arrangeret af en rideklub og dens medlemmer på 100 % frivillig basis. Søndag har medlemmer af Sportsrideklubben Aalborg knoklet og hygget sig med at gøre anlægget klar til at imod de mange gæster fra ind- og udland.

De nationale klasser har ligeledes fokus på udviklingen af ungdommen samt para-dressur. Aalborg Kommune er sponsor for en Cup for hhv. juniorer og youngrider, hvor ryttere, der ikke er udtaget til de internationale klasser, kan ride med og lære af den internationale stemning. Der er frist for tilmelding i dag til de nationale klasser samt para- klasserne, så det er med at få tilmeldt sig. Det kan du gøre her.

 

Der er sidste frist for tilmelding til B-stævne og para-klasser i dag d. 6. maj.  

< Tilbage