< Tilbage

Grand Prix med potentiale11-05-2017 - 14:19

Dagens to grand prix klasser har haft en lang række danskere til start, som var ude at prøve kræfter med de internationale baner til Aalborg Dressage event. Der var flere der viste potentiale, men det var især svenskerne som viste dressur i særklasse.  

Svenskerne tog førstepladsen i dagens CDI 3* Norlux Grand Prix U25 hvor Lina Dolk på Biggle var dagens eneste u25 rytter der kom over de 70%. Lina red til 71,209%. På andenpladsen kom det unge danske talent  Sille Engermann på Dario der red til 67,137 %. Svenskerne besatte tredjepladsen med Alva Lander på den danske heste Herbie Hancock Graftebjerg som red til 66,209 %

 

I klassen kunne man spore lidt nervøsitet fra både heste og ryttere som afstedkom en del fejl fra begge parter. Fejl der kostede dyrt, da et fejlridt i internationale klasser koster 2% og ikke 2 point. Men det vidner om potentiale til fremtiden.

se klassens resultat

 

Grand Prix for seniorer havde også en række danskere til start. Med flotte stabile ridt blev Lena Leschly Aamann  på gørklintgaardens Fanero nr 4 med 69,3 % og lige i hælene kom Charlotte Heeering på Bufranco med 69,28 %.

 

Det var den svenske OL heste Dant Weltino som viste særklasse med sin rytter Therese Nilshagen. De tog en fortjent første plads med hele 73,9 %. På en klar andenplads kom Pia Laus Schneider med 70, 78% og svenske Charlotte Heid Bondergaard på Roberto des Frettes blev nr 3 med 69.34%

 

Også i denne Krafft CDI 3 * Grand Prix  klasse gemmer de lavere point på potentialer. Lone Bang Larsens  Darwin Tofteagergaard viste flotte takter og er bestemt værd at holde øje med i fremtiden. Det samme gælder de finske ryttere og som bliver bedre og bedre for hver gang de kommer til Aalborg. Stella Hagelstam på sin smukke finske varmblodshoppe New Hill Julitrea viste potentiale, men dagens ridt bar præg af lidt uikkerhed fra hesten.

 

klassens resultat

 

Det sker i morgen

Der er således masser spændende ridning at se i morgen fredag d 12 maj hvorder skal rides Grand Prix Special kl 13.35 efterfulgt af u25 der skal ride freestyle.

 

I morgen vil de nationale klasser begynde og der er således dressur på to baner fra henholdsvis kl 7.00, hvor ponyerne skal i gang på Ridebane.dk Arena og Ecco Arena åbner med MB1 kl 8.30. Den sidste rytter rider af ridebane.dk kl 2130 så der er nok at se på.

 

Der er også noget på spil for flere af rytterne,  der rider om pladser til Nordisk mesterskab  i Sverige og Europamesterskaberne til sommer. 

 

se program her

 

 

< Tilbage