< Tilbage

Smuk dressur i solskin 21-05-2016 - 17:58

Lørdag morgen brød solen frem, og de første konkurrencer blev afviklet med blå himmel og sol. Tilskuerne begyndte at trække op omkring banerne til dagens første Internationale klasse. Prix st. Georg, lille tur. 

 

Af: Lone Majland

Her var Rikke Dupont suverænt i spidsen på Deep Love. Rikke vandt med hele 73,658 %, med 4 ud af 5 dommer som havde Rikke og Deep Love som favorit. På anden pladsen kom Michael Grønne Christensen på Holballes Deepa, som red til 71,237 %. Tredje pladsen blev besat af Susanne Barnow på Radondo med 69,789 %. Åbenbart en favoritplacering for Susanne, der allerede har leveret flere 3. pladser ved dette stævne.  

 

Alexandra Andresen fra Norge var også til start med sin nye tophest Borencio. Det var første gang de to var til start. De red til 68,474 % en god start for ekvipagen, som har stor potentiale til fremtiden.

 

Samtidig var Aalborg kommune cup’en i gang i Mosbæk rideudstyrs MB2, hvor Stine Døssing igen vandt klassen, og med den lokale SAO rytter Anne Sofie på Miró på anden pladsen. Charlotte Aarestrup Bruun på Donnacett endte som nummer fire.

 

Sidst på formiddagen startede Sparekassen Vendsyssel Grand Prix. Her var publikum mødt talstærkt op. Publikums øjne var rettet på Severo Lopéz, som havde Sitana med. Desværre var hesten lidt anspændt i galoppen, så Karin Nissen på Eno holdt sejren og vandt knebent med 69,7% over Severo der fik 69,5%. Dommerne var noget uenige om hvem af rytterne, der skulle trække det længste strå.

 

Publikum nød solen og den fine ridning. Børn begyndte også at myldre frem og skulle over til Ponytræk og hoppebog. Flere ryttere havde børn med som kunne hygge sig i børnelandet imens mor og far var ude og ride. 

< Tilbage