< Tilbage

Rikke Dupont og Deep Love stryger til tops22-05-2016 - 12:01

En af de ryttere, som især har gjort sig bemærket til Aalborg Dressage Event, er Rikke Dupont og hoppen Deep Love. Lørdag vandt hun suverænt den internationale CDI3* Prix St. George med 73.658 %, og søndag sluttede parret med enkelte fejl på en flot andenplads. 

 

Af: Anna Rex Wittig

 

 

 

Lørdag havde Rikke Dupont og den 10-årige hoppen Deep Love start i CDI3* Prix St. George. Med den energiske hoppe, der udviste stor glæde og gå lyst, vandt de suverænt klassen med 73.658 %, hvilket var lørdagens højeste procentscore.

 

Rikke Dupont fortæller om lørdagens tur:

 

”I går var det en flydende tur, og tingene flød pænt. Der var ikke nogle kiks undervejs, og det så nemt og let ud. Det udløser gerne nogle gode procenter,” siger hun.

 

Fra sidelinjen viste det harmoniske par et super flot ridt, og i søndagens CDI3* Intermediare I var Rikke Dupont og Deep Love igen på banen.

 

”Jeg synes, der var mange gode ting i det. Der var et par enkelte fejl i forhold til i går, som var en næsten fejlfri tur. Men det er også kun anden gang, jeg rider den her klasse på hesten (red. Deep Love), så jeg kan godt mærke, at vi skal lige lære hinanden at kende. Men det var nogle småting, og ellers var jeg tilfreds med det,” siger Rikke Dupont.

 

På trods af et par småfejl opnåede de søndag samlet 72.816 % og endte på en andenplads efter Michael Grønne Christensen på Holballes Deeba.

 

Deep Love er efter Depardiur og Donnerhall, og det flotte helhedsindtryk parret har vist på dressurbannerne til Aalborg Dressage Event er også en fornøjelse, som Rikke Dupont oplever, når hun sidder på ryggen af Deep Love:

 

”Det en lidt tændt hest, som er rart, når man gerne vil ride de lidt større klasser. Det er en hest, som gerne vil meget selv, og det gør det lidt lettere for rytteren. Man skal ikke sidde og presse den til noget, og så er den super cool at have med til sådan et stævne. Den er ikke påvirket af noget overhovedet, så det er ikke det, man skal fokusere på. Den ændrer sig ikke så meget, når den kommer i byen i forhold til derhjemme. Så det er en rar hest at arbejde med,” siger Rikke Dupont.

 

 

 

< Tilbage