< Tilbage

Michael sejrer med guldmedaljehoppen 22-05-2016 - 12:37

Det var Michael Grønne Christensen og Holballes Deeba, der løb med sejren i søndagens FEI-klasse i Aalborg. De blev belønnet med 73.632% 

 

Af: Lone Majland og Anna Rex Wittig 

 

Endelig brød solen frem, da FEI-klassen Aalborg Kommune Intermediare 1 startede søndag formiddag. Michael Grønne Christensen leverede et fantastisk afslappet og fejlfrit ridt med den skønne guldmedaljehoppe Holballes Deeba. Hans ridt blev bedømt til et samlet resultat på 73.632 %.

 

”Jeg synes, jeg havde en rigtig, rigtig god tur i dag. Hun var dejlig afslappet, og fordi jeg havde så god en tur i går, og hun startede så fint ud, så turde jeg ligesom at ride lidt mere til i dag, og det resulterede også i lidt højere procenter. Men en rigtig, rigtig dejlig ridetur i dag,” siger Michael Grønne Christensen om oplevelsen af dagens ridt.

 

Michael Grønne Christensen var på banen lørdag i den internationale Prix St. George klasse, hvor de også leverede dressur af høj kvalitet, men et par fejl gjorde, at de her måtte nøjes med andenpladsen med ikke mindre end 71.237 %.

 

”Jeg havde ikke rigtig nogle fejl i dag. I går havde jeg to fejl, men jeg kunne ride lidt bedre udtryk i hende i dag og få hende lidt bedre frem,” siger Michael Grønne Christensen.

 

Fra sidelinjen var der heller ingen tvivl om, at sejren til vinderparret var velfortjent. Michael Grønne Christensen formåede at få Holballes Deeba afspændt og demonstrerede med sin meget sympatiske ridning et program med stor lethed og øvelser af høj kvalitet. 

 

”Når hun er som hun er i dag, så er det letteste næsten at ride et dressurprogram på den hest. For den gør det hele af sig selv, man skal egentlig bare vise den vejen, og så kører den,” siger Michael Grønne Christensen.

 

Læs også interviewet med Michael Grønne Christensen fra lødagens CDI3* Prix St. George.

 

Rikke Dupont leverede også et super flot ridt til 72,816%. Det samme gjorde Susanne Barnow, som igen leverede varen på Radondo, og at dømme på hendes smil hele vejen rundt på banen, havde hun en dejlig tur, der gav 71,763 %.  

Ved præmieoverrækkelsen var Tina French Nielsen til stede og overrakte smukke præmier fra Kunst uden rammer til vinderne sammen med Svenske Lars Andersson der var dommer ved C.

 

Der blev vendt lidt rundt på placeringerne fra gårsdagens Prix Sct. Georg, som blev vundet af Rikke Dupont på Deep Love til 68 % og Michael Grønne Christensen som tog anden pladsen. 

< Tilbage