< Tilbage

Sol over de dansende Grand Prix heste 22-05-2016 - 15:23

Aalborg Dressage event sluttede med varme, solskin og dansende Grand Prix heste på en stævneplads, der var flot besøgt da solen viste sig

 

 

Morgenen begyndte med Dressurens venner Prix st. Georg, som blev vundet af Jeppe Houmann Petersen på Bøgegaardens Boney M med 70, 877%. Jeppe vandt også gårsdagens Menys MA1 til 68,935%. Susanne Barnow viste igen et flot ridt til 68,509% med Sir Adam, som gav hende en flot andenplads. Lene Wiisbye Hansen på Edelgaardens Douglas fik en tredjeplads med 67,588%. Søren vind tog 4. pladsen på Rolex Højris.

 

Da solen endelig tog magten og lyste stævnepladsen op begyndte tilskuerne også at dukke op, og der kom liv i stævnepladsens boder.

 

Clicks MB3 som var en del af Aalborg kommune cup’en blev skudt i gang med lokale deltagere. SAO’s egne Charlotte Aarestrup Bruun fik en andenplads på Donnachett med 67,5 %. Men det var igen Stine Døssing på Lehmanns Lilo, der suverænt vandt med 73,042% og scorede hattrick. Stine havde sit eget heppekor med, som med banner og hujen viste support til deres favorit. SAO havde også Karoline Boe Larsen til start, som scorede 64,5% med Sakaro Lightfood.

Selve Aalborg kommune junior og youngrider Cup’ene blev vundet af Sofie Øster Kristensen på Solbakkens Bajano, der havde redet stabile ridt til 67% både fredag og søndag. Julie Nørgaard fik en andenplads på Sandbæk’s Camry og havde avanceret fra 65% til 66% i dagens MB3.

 

Clara Elisabeth Rosendahl Westergaard på Hestbækvejens Begman havde redet til 63% begge dage og fik en første plads. Præmieoverrækkelsen var til hest, og der blev overrakt flotte præmier fra Skoleforvaltningen i Aalborg kommune af rådmand Tina French Nielsen, som også er stævnets Honery President.

 

Præmie overrækkelsen var flot dækket af en masse fotografer, hvor af nogle var fra Click Aalborgs fotoklubber, som skulle ud og prøve at tage hestebilleder med en masse flotte objektiver fra Canon og Nikon.

Landsstævnerytterne var i ilden i Kinnerup Hesteartiklers Grand Prix Special og Grand Prix Kür. I Specialen var Severo til start på Sitana, som i gårsdagens ridt endte på en andenplads. I dag blev det til sejr i et noget reduceret felt. Spanske Severo red til 69,052% og blev dagens glade vinder.

 

Hasseris Optik Grand Prix Kür blev vundet af Karin Eno, der vandt gårsdagens Grand Prix. U25 rytteren Nicoline Graff havde taget kampen op med seniorerne og tog en flot anden plads på Sandagergaards Lorentino med 67, 917%. Nicoline red med i ECCO Cup kvalifikations klasserne fredag og lørdag.

 

Den flotte Vip var velbesøgt, og der var mødt repræsentanter op fra Dansk Rideforbund og Aalborg kommune og sponsorer så som Jesper Bæk fra Krafft, der er business area manager og Lars Kragh Iversen fra ridebane.dk, der er banesponsor. Både ryttere, officials og publikum nøde det velafviklede stævne og solen der igen var kommet frem. Var man ikke i Aalborg kan Grand Prix klasserne ses på Zibrasports livestreamning, hvor der er gratis adgang.

< Tilbage