< Tilbage

Ros og opbakning til Aalborg Dressage Event22-05-2016 - 17:10

Der var ros fra Officials og dommere, som bemærkede at tingene fungerede i Aalborg, hvilket også Aalborg Kommune støttede op om.

Der var fuld aktivitet hele weekenden med 100 hjælpere, som kunne deres kram. Skrivere, tastere i de mange dommertårne fungerede helt perfekt med rutinerede hjælpere, bemærkede dommerne.  Der var arrangeret transport, gode hotelværelser, der var tæt på begivenhederne og ikke mindst blev det bemærket, at der var fantastiske rammer i Aalborg. De nye bunde blev også godkendt og rost, og beliggende i charmerende omgivelser, var det bare at nyde opholdet i Aalborg.

 

Rådmand Tina French Nielsen var også begejstret og glad for at at støtte op.

 

"Der er en hel særlig stemning her på pladsen. At se gnisten i rytternes øjne og mærke stemningen det er helt fantastisk."

 

Til spørgsmålet om hvorfor Aalborg kommune bakker op, siger hun:

 

”Aalborg kommune går ind i det her, fordi vi kan se at det er ved at udvikle sig til noget stort! Når man så får nogle frivillige ind, der i den grad er ildsjæle og arbejder professionelt, kan man stå her i dag og afholde internationalt stævne. Det er derfor vi bakker op. Vi kan se at det giver noget. Der er grobund i det også for de fremtidige talenter".  

 

Hvad tænker du om det fremtidige samarbejde?

 

"Vi skal gerne tage det til næste skridt, og opfylde klubbens vision om at byde ind på EM for Juniorer og Youngridere i nærmeste fremtid. Der er mange ender der skal binde sammen og vi øver os.  Så vi synes det er stærk gået det klubben gør. Det er vigtig for os at det er klub, der er brændt ud af ildsjæle. Det er jo det vi gerne vil lære vores unge mennesker. Vores kerneopgaven er at gøre børn solide og udvikle dem- det er ikke at lave penge! Derfor synes vi det her er stærkt!"

 

< Tilbage