< Tilbage

Stor interesse for at deltage til årets ADE29-04-2017 - 11:20

Sportsrideklubben Aalborg er fuld gang med forberedelserne til ADE2017 og sidste anmeldelsesfrist for de internationale klasser er netop overstået.

Der har været helt fantastisk stor interesse for at ride ved stævnet på Finstrupgaard og der er nu venteliste for nye tilmeldinger i CDI klasserne.

 

 

Det er stort set alle kategorier der har vist stor interesse og udover Danmark har Norge og Sverige tilmeldt rigtig mange af de unge ryttere.

I alt 115 heste er nu tilmeldt i CDI klasserne og det er jævnt fordelt på alle kategorier senior, U25, ungrytter, juniorer og ponyryttere.

Der er mange store profiler tilmeldt bla. svenskerne Therese Nilshagen på avlshingsten Dante Weltino OLD og Minna Telde på Isac. Blandt U25 rytterne er det blandt andet tyske Sophie Holkenbrink på hingsten Rock Forever, der er en af de spændende tilmeldte ekvipager.

I pony, junior, ungrytter og U25 klasserne er alle de nordiske lande repræsenteret med deres stærkeste ryttere og det bliver spændende at se hvorledes placeringerne fordeles.

I løbet af næste uge vil startlisterne for CDI klasserne være tilgængelig på DRF Live og stævnets hjemmeside www.aalborgdressageevent.dk 

Sideløbende med CDI klasserne afvikles et B stævne for heste og også her er der stor tilslutning, men sidste tilmeldingsfrist er på mandag d. 1. maj via DRF Go!, så her er der stadig muligt at tilmelde. En del svenske og norske ryttere har allerede tilmeldt nogle af deres unge heste i de nationale klasser, så der bliver kamp om placeringerne.

Klubben skal bruge rigtig mange hjælpere og skulle der være nogle som kunne tænke sig at hjælpe til kan de finde kontaktinfo på hjemmeside og Facebook. Det er især skrivere og tastere, der stadig er ledige pladser. Alle hjælpere vil være meget velkomne.

Stævnet afvikles på Finstrupgaard d. 10.-14. maj 2017

< Tilbage