< Tilbage

Stævnestald i topkvalitet med DSP 30-04-2017 - 21:09

For tredje år i træk trækker DSP i staldtøjet og leverer top service når de internationale ryttere ankommer med deres dyrebare heste til ADE 2017. Så hvordan byder DSP heste og ryttere velkommen til ADEs stævnestald?

Nordvestboks som staldpartner

Stævnestalden er det første de internationale ryttere møder og der hvor deres dyrebare heste skal bruge det meste af tiden i løbet af weekenden. Derfor er det vigtigt at stævnestalden lever op til høje standarter.

 

Det sikrer vi i sammenarbejde med vores sponsor og stævnestalds leverandør Nordvest Boks.

Nordvest Box leverer og sætter staldene op i starten af ugen, så de står klar når de første heste ankommer. Det vigtigste er at sikre et tørt og plant område når teltstalden skal sættes op.
Det sikrer, at bunden er tør og stabil i boksene og samtidig sikrer det, at staldens væggene slutter tæt til underlaget så hestene ikke kan komme i klemme under væggene.

 

ADE sammenarbejder med Nordvest box under opsætningen så evt. ujævnheder kan rettes.

Nordvest box har leveret teltstalde til Sportsrideklubben Aalborgs arrangementer i gennem flere år. De sikrer en totalløsning så vi kan være sikre på at kunne tilbyde den højeste service til vores gæster.

 

 

DSP - de perfekte staldvagter

Udover de fysiske rammer for teltstalden er det vigtigt med et kompetent team af staldvagter. De sikrer evt. problemstillinger, der skulle opstå under stævnet bliver løst hurtigt og professionelt. Staldvagterne sørger også for, at kun de der har lov til at få adgang til staldene,  kommer ind.

DSP er en af SAOs fantastiske samarbejdspartnere der ligesom de to tidligere år har løst denne opgave sammen med stedets personale til perfektion. Vi er heldige at have et sammenarbejde med sådanne en fremragende forening, så også denne opgave kan løftes af frivillige hænder.

 

 

 

 

< Tilbage