< Tilbage

Titelsponsorer muliggør nye fiberbaner til ADE15-04-2016 - 16:45

Sportsrideklubben Aalborg har indgået aftale med Ridebane.dk om opbygning af udendørs dressur bane, hvor de internationale klasser skal foregå til Aalborg Dressage event 2016. Ridebane.dk har samtidig indgået sponsorat til ADE, og banen vil derfor under stævnet navngives Ridebane.dk Arena. 

Forberedelserne er allerede godt i gang til Aalborg Dressage Event d. 20-22 maj, og uden for kan man se, hvordan anlæggelse af den nye bane skrider frem. Aalborg kommunes entreprenørenhed har gravet ud og rettet af, og nu afventer vi blot fiber toplaget, som ridebanen.dk leverer en af de kommende dage. Toplag kommer til at bestå af Equstian Care Fibre iblandet hvid geopad og PE-fibre, som giver den affjedring som vi ønsker os af en kvalitetsbane.

 

Anlægget muliggøres blandt andet af sponsorat fra Aalborg kommune, der bl.a. har stillet entreprenørenhedens maskinpark og mandskab til rådighed som en del af deres sponsorat. Sammen med Ridebane.dk’s materialer og faglige ekspertise får vi lavet en fantastisk løsning, som rytterne kan glæde sig til, når de rider ind på Ridebane.dk Arena.

 

Den indendørs fiberbane, der skal bruges til opvarmning for de internationale klasser, vil også blive istandsat, så alle banerne er klar til ryk ind af de mange dressurryttere, der vil gæste Aalborg.

 

SAO glæder sig til det fortsatte samarbejde med Ridebane.dk om anlæggelse af yderligere nye ridebaner på Finstrupgaard.

 

 

< Tilbage