< Tilbage

Proportionerne er nu godkendt af FEI18-04-2016 - 19:50

FEI har nu godkendt proportioner til Aalborg Dressage Event og de kan findes på vores hjemmeside.

Der er inviteret ryttere fra Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Spanien, Holland, Østrig og selvfølgelig Danmark. Rusland og Ukraine er på reservelisten.  Stævnet er arrangeret sådan at rytterne, der er i Odense til JBK Horse festival, kan køre direkte til Aalborg efterfølgende. 

Der er planlagt fem internationale klasser, der skal rides over de tre dage i både lille og stor tur. Stævnet indeholder ligeledes landsstævneklasser. De 15 bedste ekvipager fra CDI klasserne går videre til søndagens kür. Der er ligeledes kür for B stævnerytterne om søndagen. De øvrige ryttere rider programmer fra MB3 til Grand Prix Special.

 

Du kan tilmelde dig online eller på mail. Vi er allerede blevet kontaktet af en del, og de første tilmeldinger er rullet ind både online og på mail: sekretariat@aalborgdressageevent.dk

 

Vi har lanceret en Aalborg Kommune Cup for både Junior og youngridere, så også vores unge ryttere har noget at ride om. Klasserne er også åbne for øvrige deltagere og at dømme på interessen, skal du få meldt dig til snart, så du ikke går glip af denne begivenhed.

 

Ønsker du som international rytter at starte landsstævneklasser er det også muligt. Du kontakter blot sekretariatet.

< Tilbage