< Tilbage

Dressur på første klasse med Tommy Telt VIP Lounge01-05-2016 - 19:01

Ønsker du en eksklusiv oplevelse til Aalborg Dressage Event er Tommy Telt VIP Lounge noget for dig. Som en Aladdins hule gemmer det almindelige hvide telt på en masse overdådige herligheder for vores VIP gæster, når man først træder ind. 

Placeringen er perfekt på højen med udsigt til både Ridebane.dk Arena og ECCO Arena. Sidste år til NBC var teltet flittigt besøgt af såvel sponsorer som lokale politikere og embedsmænd samt rideverdenens mange VIP’er.

 

Ejer af Hasseris optik Tina Christensen fortæller: ”Vores oplevelse af VIP teltet har kun været rigtig positiv. Fantastisk placering, super god mad og professionel betjening. Vi følte os rigtig velkommen og glæder os meget til at komme igen”.

 

Meny er igen i år gået ind i samarbejde med os omkring velsmagende nordjyske delikatesser og med en bar, der serverer vin, øl, vand, kaffe mv. ad libitum, er det bare at tage for sig af retterne.

 

Hovedsponsorer og officials er igen i år sikret plads i teltet, og på grund af den store succes sidste år, åbner vi også op for muligheden for at købe et VIP bord for ryttere og tilskuere, der ønsker at få oplevelsen på første klasse. Sammen med Tommy Telt og Meny glæder vi os til at tage imod jer alle til Aalborg Dressage Event.

 

< Tilbage