< Tilbage

Dansk Sports Ponyavl passer på hestene15-05-2016 - 18:31

DSP står altid klar til at hjælpe, og i år er det ikke anderledes. Campingvognen er bestilt og staldvagten fordelt mellem DSP medlemmerne, som sørger for, at stalden fungerer optimalt under Aalborg Dressage Event. Der bliver noget at have styr på for DSP’erne. Deltagerne til CDI3* stævnet ankommer torsdag i store lastbiler, der skal gelejdes på plads, så der er plads til alle, og de, der skal bo i lastbilernes, ofte fornemme, living, skal sikres strøm. 

Den egentlige opgave for de travle DSP’ere er at få alle hestene på plads i stalden efter staldplanen, der selvfølgelig er lavet på forhånd. Der skal fordeles halm og spåner og svares på spørgsmål fra de nyankommne.

Måske er der behov for at kalde til orden, når nogle får en smart idé om at bruge dyrlægens boks til opmagasinering eller optager al pladsen for de andre. Men det meste af tiden glider det roligt for de erfarne staldvagter fra DSP. 

Der er mange krav til en FEI godkendt stald, blandt andet at den skal være lukket. Derfor møder du en DSP’er i stalddøren, som sikrer at kun deltagere med armbånd kommer ind. Og når vi andre går i seng, ja så har DSP’erne stadig et vågent øje på alting, så hestene er sikre og får ro til udfordringerne i klasserne.

 

SAO og DSP i fast samarbejde

Sådan nogle samarbejdspartnere kan man da kun være glade for, og det er vi på Finstrupgaard! Så glade, at Dansk Sportsponyavl og Sportsrideklubben Aalborg har indgået et fast samarbejde, hvor DSP’erne valfarter til Aalborg i deres blå og hvide tøj og viser deres flotte ponyavl frem til stationsafprøvninger, championater mv. DSP’ernes 30 dages stationsafprøvning af hopper finder sted nu og løber indtil 12. maj under ledelse af berider i Sportsrideklubben Aalborg, Nicolai Kowalski. Der vil også være udtagelse til Verden i juni måned på Finstrupgaard.

 

< Tilbage