< Tilbage

Store forventninger til Aalborg Dressage Event20-05-2016 - 16:46

De grå skyer hænger lidt tungt over stævnepladsen på Finstrupgaard, men selv om bygerne sender lidt regn over pladsen, er stemningen spændt og fuld af forventning.

Aalborg Dressage Event har talt med en af CDI rytterne, den danske Susanne Barnow, om hendes forventninger til Sportsrideklubbens nye tiltag. 

 

Af Anna Wittig og Lone Majland

”Det var et rigtig, rigtig godt stævne, de (red. Sportsrideklubben Aalborg) lavede sidste år, så jeg har en forventning om, at vi kommer op og får fire gode dage. Forhåbentlig i godt vejr med en masse gode ridekollegaer, venner og bekendte. At vi får noget hyggelig snak og noget godt samvær”.

 

Susanne er ikke taget alene afsted, men medbringer også nogle af hendes elever, som hun håber får nogle gode turer.

 

”Jeg har også nogle elever med derop og der har jeg også en forventning og forhåbning om, at jeg kan hjælpe dem så godt som muligt, så de også får nogle gode ture og et godt stævne og igen forbedrer sig og bliver bedre til næste gang”

 

Susanne skal ride CDI lille tur på Radondo på lørdag, hvor der skal rides Prix st. Georg:

 

”Radondo er en rigtig dejlig hest på 10 år. Han har et utroligt godt sind, han har meget personlighed, og han er en rigtig god kammerat inde på banen. Han har ikke prøvet så meget. Han gik JBK i sidste weekend, og var utrolig god at have med og blev faktisk placeret som nr. 3 alle tre dage. Jeg havde nogle fantastiske ture på ham dernede. En meget, meget kærlig hest. Han er sådan en der yder for én inde på banen og gør det, han kan. Men i og med, han heller ikke har så meget rutine endnu, er det også lidt spændende, og han skal derfor også hjælpes lidt derhen.”

 

 

Susanne har to heste med ud over Radondo, nemlig Sir Adam og Okavango, der starter landsstævneklasser. Susanne stillede til start i fredagens Prix st. Georg.   

 

”Jeg har det jo altid sådan, at når jeg tager ud og rider et stævne, vil jeg gerne have, at min hest bliver bedre og at det skal gå godt, vil vi jo alle sammen gerne. Men min største forventning til det er, at hesten kommer ind og får en god tur og bliver bedre i forhold til næste gang”.

 

Susanne fik en god tur med Sir Adam til 70 %, der udløste en 3. plads og det blev til en 5. plads med Okavango til 69,342 %. forventningerne bygger sig derfor op til at se Susanne med Radondo i morgen.

 

 

 

 

< Tilbage