< Tilbage

En god Start på Aalborg Dressage Event20-05-2016 - 23:04

Selvom dagen startede med overskyet vejr og regn, strålede Finstrupgaard og viste sig selv frem fra sin bedste side. Der blev redet Grand prix CDI 3* og Landsstævneklasser i MB1, Prix st. Georg og Intermediere 2.

Dagen begyndte med Kinnerup Hesteartikler MB1, som var en del af Aalborg Kommune Cup for junior rytterne. 17 var til start. Her var flere af klubbens egne ryttere i gang, men det blev Stine Døssing fra Skive Rideklub, der løb med sejren på Lehmans Lilo. Stine vandt med 71,982 %. Thenna Larsen blev nr. 2 med Frida med 69,189 % fra Brønderslev Rideklub, og 3. pladsen blev besat af Carina Cassøe Crüth på Heiline’s Crépari med 68,514%. Bedste ekvipage af deltagerne i Aalborg Kommune Cup’en, der afgøres på søndag, er Sophia Øster Kristensen på Solbakke Bajano fra Herning Rideklub.

Næste klasse var Thrane Erhvervsrengøring Prix st. Georg, der blev redet på Ecco Arena. Der var 23 til start, og her trak Carina Cassøe Crüth det længste strå med hesten Audrey, der med hele 71,711 % vandt klassen. Ekvipagens hidtil bedste resultat. Andenpladsen gik til Susanne Møller Walin på Sir James fra Frederiksværk Rideklub. Susanne Barnow havde to heste med i klassen, hvor Sir Adam blev hendes bedste hest i dag, som med 70 % sikrede Susanne en tredjeplads.

I den internationale CDI3* Grand Prix var det danske Mai Tofte Olesen og Rustique, der løb med sejrosetten, som opnåede 71.040 %. Paulinda Friberg og Di Lapponia T fra Sverige sluttede på som nr. 2 med 70.520 %, efterfulgt af Blue Hors Hotline og Daniel Bachmann på en tredjeplads med 69.980 %. I morgen lørdag fortsætter CDI3* i Grand Prix Special og Prix St. Georges.

Croni Maach Technic Intermediare 2 for seniorer blev vundet af Lene Ejby Christiansen på Kjærholm’s Abutsiaq med 70,044 %, og Karin Nissen på Eno red til 68,772 % . ECCO Cup kval. for U25 i Intermediare 2 blev redet umiddelbart efter, og der var det unge talent Sille Engermann på Darius, der med et enigt dommerpanel løb med sejren til 67,895 %. Andenpladsen gik til det nordjyske talent Kristina Rasmussen der på Dupran opnåede 66,447%.

 

 

< Tilbage